Andreas står i köket och lagar mat & lunch, hållandes en visp och häller vätska i gryta,

välkommen till Hos Andreas

Hos Andreas har serverat mat lagat från hjärtat till hungriga gäster, företag och event sedan 2014. Namnet kommer från de sällsamma skogarna i Mordviken, norr om Bräcke. Det är där ifrån ägaren och restaurangchefen Andreas Eriksson växte upp, med drömmen att få skapa mat som fyller alla sinnen med värme och kärlek.

Andreas har tidigare varit restaurangchef i Uppsala och på Åhlens i Östersund. Men har sedan 2014 drivit Hos Andreas med målet att servera lika god mat till sina gäster, som han lagar till sin familj. Förutom sin familj och mat så älskar Andreas idrott, där hjärtat bankar extra för ÖFK & Jämtland Basket. Hos Andreas har även genom åren sponsrat lokala lag och talanger som till exempel ÖDFF, Hedda Bångman och Robin Bryntesson. 2020 markerade ett nytt kapitel för Andreas, då han även öppnade Hos Andreas på Frösön. 

Andreas driver även tillsammans med sin sambo Linda, Caféet Waynes Coffee som ni hittar på Kärnan i Östersund.

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-2018 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Hos Andreas aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av uppdrag som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Hos Andreas.

Scroll to Top